Jobba hos oss

Växtodlings- och entreprenadgård söker medarbetare

 

Vi söker en teknikintresserad medarbetare med sinne för ordning och reda. Dina arbetsuppgifter är varierande med fokus på maskinkörning inom både egen växtodling och extern jordbruksentreprenad. Under delar av året då växtodlingen inte kräver lika mycket arbete, blir det även en del jobb med vår anläggningsentreprenad. Även andra delar som exempelvis maskinskötsel är en del av arbetsuppgifterna. Då vi bedriver en rätt stor extern växtskyddsentreprenad är det meriterande om du har sprutförarcertifikat. B-körkort är ett krav.

 

Klevs Lantbruk HB bedriver jordbruk, skogsbruk och entreprenadverksamhet i kommunerna Sotenäs, Munkedal och Lysekil i Bohuslän. Gården Klev i Bovallstrand, strax norr om Smögen, är basen för verksamheten. Vi har en slaktsvinsproduktion med 2500 grisar per år, samt en äggproduktion med 6000 frigående värphöns. Det bedrivs konventionell växtodling på 450 hektar där vi odlar spannmål, åkerbönor, oljeväxter och vallfrö. En liten del av växtodlingen har vi i karens för ekologisk certifiering. Vi använder den senaste tekniken med bland annat Trimbles GPS-system med RTK för precisionsstyrning och precisionsodling. Maskinparken används också till extern jordbruksentreprenad och traditionell anläggningsentreprenad så som grävning, materialtransporter, snöröjning och skogsröjning. Sedan några år tillbaka har vi förädlat egna livsmedelsprodukter så som kallpressad rapsolja och linfrö. I vår gårdsbutik säljs detta tillsammans med bland annat ägg från vår produktion. Vi säljer även till lokala restauranger och butiker. Idag är vi fem heltidsanställda och två säsongsanställda.

 

Vill du ha ett utvecklande och varierande arbete samtidigt som du kommer nära havet och sommarens hetaste kustmetropoler, tveka då inte att kontakta oss.

 

På gården kan vi erbjuda en trevlig tjänstebostad om behov finns.

 

Säsongsanställning eller tillsvidaranställning. Anställningsstart 1 maj 2018 eller tidigare efter överenskommelse.

 

Kontakt

Johan Christensson, växtodlingsansvarig, 070-6599703

Håkan Christensson, entreprenadansvarig, 070-6599701

 

Maila din ansökan till info@klev.nu senast 10 januari 2018.