Mekaniker med större ambitioner?

Klevs Gård erbjuder dig ett utvecklande och ansvarsfullt arbete som verkstadsledare.

Klevs Gård är ett dynamiskt och växande familjeföretag baserat i Bohuslän, hos oss får du som medarbetare arbeta med ny teknik, planera ditt arbete själv och driva spännande utvecklingsprojekt.

 

Vilka är vi?
Klevs Gård har drivits av familjen Christensson sedan 1921. År 2018 nominerades vi till Sotenäs kommuns miljöpris och vi utvecklar just nu ett marknadsledande koncept inom kretsloppsekonomi med en partner inom fiskindustrin.

 

Det senaste året har vi påbörjat en offensiv täckdikning med egen specialiserad utrustning och fortsatt omställningen mot ekologisk odling. I växtodlingen på 450 hektar används den senaste tekniken med bland annat Trimbles RTK-baserade GPS-system för precisionsodling.

 

Vi är idag ett gäng på 5 heltidsanställda, varav 4 har varit hos oss i mer än 10 år. Vi som arbetar på gården är hjälpsamma, positiva och kunniga. Vi strävar efter att utvecklas som företag och lägger samtidigt vikt vid att balansen mellan jobb och fritid fungerar för våra anställda.

 

Vad söker vi?
Just nu letar vi efter en verkstadsledare, en roll som kombinerar praktiskt arbete i verkstaden med ett övergripande ansvar för att utveckla vår maskinservice, arbetsleda kollegor i verkstaden samt att hantera haverier i fält. Du kommer också ansvara för vår hydraulikavdelning med slangpressning och hydraulikkomponenter.

 

För rätt person vill vi erbjuda ett omväxlande arbete, attraktiv lön samt kontinuerlig fortbildning. Vill du variera dina arbetsuppgifter och även köra maskin går detta att ordna. Modern tjänstebostad finns att tillgå vid behov.

 

Var finns vi?
Klevs Gård är baserad i det idylliska samhället Bovallstrand, vackert placerat längs Bohuskusten med närhet till Smögen. Här finns populära sommarmetropoler, högklassigt friluftsliv och utmärkta skolor.

 

Varför ska du söka detta jobb?

  • Utvecklas med ny teknik i ett modernt och dynamiskt företag.
  • Var en del av ett motiverat och välfungerande team.
  • Styr och lägg upp ditt eget arbete.
  • Bo och lev med hög livskvalité, nära havet, kusten och naturen.

Om du är rätt person, skicka personligt brev och CV till klevsgard@klev.nu.
Har du frågor kontakta vår VD Johan Christensson på 070-6599703.
Intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag 15/1 2019.
Anställningsstart 1/3 2019 eller enligt överenskommelse.