Jobba hos oss

Maskinförare till växtodlings- och entreprenadgård

 

Klevs Lantbruk HB bedriver jordbruk, skogsbruk och entreprenadverksamhet i kommunerna Sotenäs, Munkedal och Lysekil i Bohuslän. Gården Klev i Bovallstrand är basen för verksamheten. Vi har en slaktsvinsproduktion med 2500 grisar per år, samt en äggproduktion med 6000 frigående värphöns. Det bedrivs konventionell växtodling på 450 hektar där vi odlar spannmål, åkerbönor, oljeväxter och vallfrö. I växtodlingen används den senaste tekniken med bland annat Trimbles GPS-system med RTK för precisionsstyrning och precisionsodling. Maskinparken används också till extern jordbruksentreprenad och traditionell entreprenadsverkssamhet så som grävning, materialtransporter och skogsröjning. I vår gårdsbutik säljer vi ägg, rapsolja och linfrö från vår egen produktion och sedan några år tillbaka har vi börjat förädla livsmedelsprodukter och sälja till lokala restauranger och butiker. Idag är vi fem heltidsanställda och två säsongsanställda.

 

Vi söker en teknikintresserad medarbetare med sinne för ordning och reda till vår succesivt växande verksamhet. Dina arbetsuppgifter är varierande med fokus på maskinförarjobb men även andra delar som exempelvis maskinskötsel. Då vi bedriver en rätt stor extern växtskyddsentreprenad är det meriterande om du har sprutförarcertifikat och B-körkort är ett krav.

 

Vill du ha ett utvecklande och varierande arbete samtidigt som du kommer nära sommarens hetaste kustmetropoler, tveka då inte att kontakta oss.

På gården kan vi erbjuda en trevlig tjänstebostad om behov finns.

 

Säsongsanställning eller tillsvidaranställning efter överenskommelse. Anställningsstart i april-maj 2017.

 

Kontakt

Håkan Christensson, entreprenadansvarig, 070-6599701

Johan Christensson, växtodlingsansvarig, 070-6599703

Maila din ansökan till info@klev.nu

 

Besök gärna vår hemsida.