Gårdsförsäljning

Gårdsbutik

På Klevs Gård kan du handla färska ägg, egenpressad rapsolja, linfrö och honung varje dag. Du kan välja vita eller bruna och de ligger i fack om 30 stycken eller plocka så många som du behöver. Äggen kommer från gårdens frigående höns som äter egenproducerat foder och får sprätta i en bädd av halm. Vill du veta mer om hur hönsen har det, klicka här.

 

Klevs Gårds rapsolja är kallpressad av egenodlad raps. Den har en mild nötig smak som passar utmärkt till matlagning, bakning, marinader och sallader. I maj kan ni se de vackra gyllengula rapsfälten vaja runt omkring Bovallstrand. Vårt milda kustklimat ger förutsättningar för en hög andel olja i rapsfröna. Klevs Gårds rapsolja är mycket näringsrik då den bibehåller rapsens vitaminer och näringsämnen vid den skonsamma pressningen. Den har en hög andel enkelomättat fett så som omega 3.

 

Handlar gör du i vår självbetjäningsbutik som är öppen dagligen mellan 6.00 – 22.00. Du kan betala med kort eller ha med jämna kontanter för att lämna i vår säkra kassalåda. När du kör in på gården hittar du gårdsbutiken i det första röda huset till höger. Innanför den vänstra gröna dörren hittar du våra produkter.

Ny GårdsbutikDSC_1014

 

Klevs Gård arbetar ständigt för att utveckla fler egenproducerade produkter, kom gärna med önskemål.