Teknikintresserad maskinförare redo för nya utmaningar!

Klevs Gård erbjuder dig ett utvecklande och ansvarsfullt arbete med fokus på växtodling.

 

Tjänsten är tillsatt.

 

Klevs Gård är ett dynamiskt och växande familjeföretag i Bohuslän, hos oss får du som medarbetare arbeta med ny teknik, planera ditt arbete själv och driva spännande utvecklingsprojekt.

 

Vilka är vi?
Klevs Gård har drivits av familjen Christensson sedan 1921. År 2018 nominerades vi till Sotenäs kommuns miljöpris och vi utvecklar just nu ett marknadsledande koncept inom kretsloppsekonomi med en partner inom fiskindustrin.

 

Det senaste året har vi påbörjat en offensiv täckdikning med egen specialiserad utrustning och fortsatt omställningen mot ekologisk odling. I växtodlingen på 450 hektar används den senaste tekniken med bland annat Trimbles RTK-baserade GPS-system för precisionsodling.

 

Vi är idag ett gäng på 5 heltidsanställda, varav 4 har varit hos oss i mer än 10 år. Vi som arbetar på gården är hjälpsamma, positiva och kunniga. Vi strävar efter att utvecklas som företag och lägger samtidigt vikt vid att balansen mellan jobb och fritid fungerar för våra anställda.

 

Vem söker vi?

Just nu letar vi efter en teknikintresserad medarbetare till vår växande verksamhet. Dina arbetsuppgifter är varierande med fokus på maskinförarjobb. I säsong kommer du jobba med vår växtskyddsverksamhet. Vi sprutar ca 2500 ha i egen växtodling och på entreprenad till lantbrukare i mellersta Bohuslän. Skiftarbete förekommer i säsong.

 

Unikt tillfälle, om du inte har sprutcertifikat men brinner för växtodlingsarbete och teknik bjuder vi på grundkursen. Även du med certifikat är självklart välkommen att söka. B-körkort är ett krav.

 

För rätt person vill vi erbjuda ett omväxlande arbete, attraktiv lön samt kontinuerlig fortbildning. Modern tjänstebostad finns att tillgå vid behov.

 

Var finns vi?

Klevs Gård ligger söder om det idylliska samhället Bovallstrand, vackert placerat längs Bohuskusten med närhet till Smögen. Här finns populära sommarmetropoler, högklassigt friluftsliv och utmärkta skolor.

 

Varför ska du söka detta jobb?

 

  • Utvecklas med ny teknik i ett modernt och dynamiskt företag.
  • Vara en del av ett motiverat och välfungerande team.
  • Varierande arbetsuppgifter där du ges möjlighet till eget ansvar.
  • Bo och leva med hög livskvalité, nära havet, kusten och naturen.

 

Om du är rätt person, skicka personligt brev och CV till klevsgard@klev.nu.
Har du frågor kontakta vår VD Johan Christensson på 070-6599703.
Intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag 28/2 2019.
Anställningsstart 15/4 2019 eller enligt överenskommelse.